Uw partner in Uw gezondheidszorg

Apotheek Katleen Vantieghem wil graag een partner zijn in Uw gezondheidszorg!

Wij bieden een ruim assortiment aan van geneesmiddelen en gezondheids- en verzorgingsproducten, zowel voor humaan als veterinair gebruik.
Wij hebben oog voor farmaceutische zorg en helpen U dan ook graag met persoonlijk advies. Wij staan in voor de kwaliteit en het goed gebruik van alle producten afgeleverd in de apotheek (zowel op vraag van de patiënt, als op advies van de apotheker of op voorschrift van een arts).

Is het voor U onmogelijk om tijdens de openingsuren naar de apotheek te komen? Neem gerust contact op met ons: Uw bestelling kan in een afhaalkluis klaargelegd of eventueel aan huis geleverd worden.

Uw apotheek altijd bij de hand? Dat kan via de app MijnFarmadApotheek (gratis te downloaden via App Store of Google Play of surf naar farmad.online). Zo kan U via je smartphone heel gemakkelijk een voorschrift doorsturen naar ons, een product laten klaarleggen, je medicatieschema raadplegen en beheren, maar U kan ook gewoon een vraag stellen aan Uw apotheker, digitaal en persoonlijk.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.